Praktijk Reglement

De afspraken worden stipt door ons nagekomen.

 Wachttijden zijn nooit uit te sluiten maar uitzonderlijk.

Daarom verwachten we van onze patiënten dat ze stipt op hun afspraak zijn.

Elke wijziging van uw medische toestand ( medicaties , recente of ingeplande ingrepen bv.) dient spontaan gemeld te worden voorafgaand aan de tandheelkundige behandeling.

Een formulier om uw medische toestand discreet te melden is online beschikbaar of bij de assistente te bevragen. Beroepsgeheim wordt gegarandeerd.

Formulieren voor aanvullende verzekeringen of documenten voor de werkgever moeten voor het afhandelen van de behandeling afgegeven of aangevraagd worden.

Betalingen gebeuren contant of via Bancontact / Payconiq meteen na de behandeling.

Voor betaling door derden ( OCMW , schuldbemiddeling enz..) moeten geldige formulieren voorgelegd worden.

Voor het laatijdig annuleren van een afspraak ,minder dan 24u vooraf, kan een bedrag van 10€ per afspraak aangerekend worden .                                                                                                        Indien u niet opdaagt - zonder verwittigen - kan er per 15 gereserveerde minuten een bedrag van 20€ aangerekend worden als vergoeding voor de praktijkonkosten.                                                    We houden uiteraard rekening met gegronde redenen.

Graag ook  verwittigen als u de afspraak niet tijdig haalt. Bij een vertraging van meer dan 10 minuten loopt u het risico dat de behandeling niet meer kan doorgaan.

Tijdige annulaties (meer dan 24u vooraf dus) kan u telefonisch doorgeven : 016-398844

maandag tussen 9u-12u en tussen 13u-17u
dinsdag en woensdag tussen 13u-17u
donderdag tussen 14u-18u
vrijdag tussen 9u-12u

U kan ook mailen naar : tandartsenpraktijk@vanbiesbroeck.com{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x